Tietoa meistä

Tech Line Coating Finland on virallinen Tech Line-keraamipinnoitusten edustaja Suomessa, Tech Line Coating Finland on yksi osa-alue Laitilan AutoCenterin toimintaa. Olemme tehneet keraamipinnoituksia vuodesta 2016 alkaen, ensin Martelius Exhaustin tiloissa, ja vuoden vaihteessa 2018-2019 tehtiin uudet tuotantotilat Laitilan AutoCenterin tiloihin. Meiltä saat kaikki keraamipinnoituspalvelut metallituotteille. Laatu ja palvelu on meille ykkösasia.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita, kysy miten voimme auttaa tuotteesi kehityksessä, haetpa apua kulumisen estämiseen tai lämmönhallintaan. Tech Line keraamipinnoituksista löytyy kattava valikoima vaihtoehtoja. Kysy hinta tuotteellesi.

 

Ota yhteyttä

E. Asikainen / 0503559187

Osoitteemme on Peltolanrinne 1 B 1 , 23800 Laitila

myynti@laitilanautocenter.fi

Tech Line Coating Finland on osa Laitilan AutoCenteriä.